Doe vooraf de coronacheck

We zetten alles op alles om de reguliere zorg zoveel mogelijk door te laten gaan. Voorlopig gaan de afspraken op de polikliniek dan ook allemaal door. Het kan wel zo zijn dat uw afspraak wordt omgezet in een belafspraak. De behandelend specialist beslist of dat ook in uw situatie mogelijk is.

Heeft u een afspraak bij Alrijne? U bent van harte welkom! Het is veilig om Alrijne te bezoeken. Daar hebben we maatregelen voor genomen. Wij vragen aan u of u de coronacheck wilt doen voorafgaand aan uw bezoek van de polikliniek.

Begeleiding naar uw polikliniekafspraak

Het is toegestaan één begeleider mee te nemen bij uw bezoek aan de polikliniek. En tot 16 jaar mag je weer allebei je ouders meenemen. We moeten nog wel op blijven passen voor corona. Blijf 1,5 meter afstand houden, draag een mondmasker in het ziekenhuis en was uw handen regelmatig.

Dragen van mondmaskers

Bezoekers, patiënten en collega’s verzoeken we een mondmasker te dragen in de wachtkamers van de poliklinieken en op de verpleegafdelingen. Is 1,5 meter afstand houden niet mogelijk, bijvoorbeeld in een spreekkamer of tijdens een onderzoek? Dan geldt een mondmaskerplicht.

Melden vlak van tevoren

Meldt u maximaal 10 minuten van tevoren voor de afspraak bij de patiëntregistratie en maximaal 5 minuten van tevoren bij de balie van de polikliniek. Daarna kunt u plaatsnemen in de wachtkamer. Bent u met de auto en bent u iets te vroeg? Dan vragen wij u om nog even in de auto te wachten.

Betaal parkeerkosten contactloos

U kunt bij het uitrijden van de parkeerplaats in Leiderdorp contactloos betalen.

Verder bloedonderzoek

Terug naar Aangepaste zorg en maatregelen
Terug naar Aangepaste zorg en maatregelen
Terug naar boven