Stoppen met roken training

Zelf stoppen met roken is lastig. Daarom bieden we alle stoppers aan om een training te volgen. U kunt zich aanmelden voor de meest succesvolle stoppen met roken training van Nederland, gedaan door Sinefuma. In zeven groepsbijeenkomsten in Alrijne Leiderdorp van 1,5 uur ga je onder begeleiding van zeer ervaren trainers stoppen met roken. 

De methode die Sinefuma gebruikt is bewezen effectief. Hieronder in het kort wat belangrijke punten:

  • 82% is rookvrij na afloop van de training
  • 99,3 % is tevreden over de training
  • Nicotinepleisters en medicatie zijn inbegrepen
  • Training wordt 1x per jaar volledig vergoed en heeft geen invloed op je eigen risico

Waar en wanneer? 

  • De bijeenkomsten zijn op maandag en de eerste bijeenkomst start op 12 juni 2023. 
  • Zeven weken aaneensluitend, van 19.30 - 21.00 uur
  • Locatie: kantoorgebouw 'De Overkant' van Alrijne Zorggroep in Leiderdorp
    Elisabethhof 7.

Samen met andere patiënten en medewerkers van Alrijne

Alle stoppers zitten in hetzelfde schuitje en wij geloven dat het een stuk makkelijker gaat, als je het samen doet. We nodigen iedereen die betrokken is bij Alrijne uit om te stoppen, van medewerker, vrijwilliger tot patiënt.

Doet u liever niet deze groepstraining, maar denkt u wel na over stoppen met roken? Neem dan contact op met uw huisarts. Of kijk op de site van www.rookvrijookjij.nl.

Aanmelden

Meld je hieronder gelijk aan voor de gratis cursus!

Aanmelden kan via Sinefuma. Onder 'Aanmelden' kunt u scrollen en klikken op 'Alrijne Ziekenhuis'. De training gaat door bij voldoende aanmeldingen (minimaal 8 personen).

Meld je aan

 

Meer weten, twijfelt u of heeft u vragen?

Neem contact op met Carla van den Berg, cvandenberg2@alrijne.nl. Zij kan ook met u bespreken of een andere methode dan deze groepstraining bij u past, bijvoorbeeld telefonische of digitale coaching.

‘Samen gaat het een stuk makkelijker’ is een initiatief van Alrijne. Omdat wij weten hoe belangrijk gezondheid is. Wij willen daarom gezamenlijk met onze medewerkers, patiënten, cliënten, bezoekers, kortom iedereen die met Alrijne verbonden is helpen met het maken van gezonde keuzes.
Terug naar boven