Werk of leer je bij Alrijne dan draait het bij ons allemaal om betrokkenheid en persoonlijke aandacht. We bieden een inspirerende werkomgeving binnen een grote, maar warme zorgorganisatie met de nieuwste medische technieken en zorgprocessen. Bij ons krijg je ruimte om nieuwe ideeën in te brengen, vragen te stellen, mee te kijken op andere afdelingen en het allerbelangrijkste: leren.

Kom naar de open dag op 16 maart in Leiden

Op zaterdag 16 maart ben je van harte welkom in Alrijne Ziekenhuis Leiden van 10.00 - 16.00 uur. Die dag kun jij alvast sfeer proeven op een van onze locaties, geven we je meer informatie over openstaande vacatures en werken bij Alrijne en kun je kennis maken met toekomstige collega's. Volg de route die beschreven staat in het programmaboekje, deze krijg je bij binnenkomst. 

Op deze pagina vind je alvast een aantal vacatures die wellicht iets voor jou zijn! Volg ons op social media voor het laatste nieuws rond de open dag.

Vind jouw droombaan en kom 16 maart naar de open dag!

Aanmelden kennismakingsgesprek tijdens open dag

Wil je meer informatie over een functie of afdeling tijdens de open dag? Wanneer je je vooraf aanmeld kunnen we alvast tijd voor je reserveren. Dat is prettig voor jou en voor ons, zodat we voldoende tijd voor elkaar hebben, je kunnen rondleiden en al je vragen kunnen beantwoorden! Meld je aan voor de open dag >

Deelnemende afdelingen

Benieuwd welke afdelingen jou iets kunnen vertellen en laten zien over werken bij Alrijne? Bekijk het programma >

Direct solliciteren

Solliciteer direct via onze vacaturebank >

Terug naar boven