Het 'dorp Oudshoorn' telt 22 woningen met elk acht bewoners. Iedereen heeft een eigen slaapkamer. Per woning zijn er twee grote badkamers en een huiskamer met open keuken. De medewerkers verzorgen het huishouden net zoals' thuis' en waar mogelijk helpen de bewoners mee. Er worden boodschappen gedaan in de dorpswinkel, er wordt met elkaar gekookt en samen de was gedaan. De woningen liggen aan straten met belevingsplekken waar van alles te zien, te doen en te beleven is.

Centraal ligt het Dorpsplein waar bewoners en bezoekers terecht kunnen voor een kop koffie en iets lekkers. Aan dit plein grenst een kapsalon en de Winkel. Hiervandaan is ook de toegang naar het buitenterras en de veilig omsloten belevingstuin. Voor verschillende activiteiten, uitstapjes en het verenigingsleven kunnen de bewoners terecht bij het Uitbureau.

Wonen in Oudshoorn

Oudshoorn is gebouwd volgens het concept kleinschalig wonen. De bewoners blijven zo lang mogelijk betrokken bij het dagelijks leven wat het gevoel van eigenwaarde positief beïnvloedt. De opzet is te vergelijken met een klein dorp.

Meer informatie

Werken en vrijwilligerswerk in Oudshoorn

Wij werken constant aan een gezonde, veilige en inspirerende werkomgeving voor onze medewerkers en vrijwilligers.

Meer informatie

Over Oudshoorn

Verpleeghuis Oudshoorn biedt hoogwaardige zorg op het gebied van behandeling aan huis, overbruggingszorg, tijdelijke opname, revalideren na een operatie of beroerte en voor een langdurig verblijf.

Meer informatie

 

Snel naar

Terug naar boven