Tijdens de cao-staking voeren een aantal afdelingen van Alrijne Ziekenhuis actie. Sommige afdelingen hebben kleine wijzigingen in hun werkzaamheden, andere afdelingen werken volgens een zondagsdienst. Tijdens een zondagsdienst worden in principe alleen spoedgevallen behandeld.

Bekijk het overzicht van welke afdelingen wel en niet deelnemen. 

Spoedpatiënten, oncologie en zorg voor kinderen

De Spoedeisende Hulp blijft deze dag open. Spoedpatiënten worden dus altijd geholpen. Dit geldt ook voor bevallingen. Daarnaast gaan alle afspraken van oncologische patiënten en kinderen gewoon door.

Poliklinieken

Een aantal poliklinieken is gesloten in verband met deze staking. Op deze poliklinieken gaan afspraken op 20 november niet door en deze poliklinieken zijn niet bereikbaar voor telefonisch contact. Deze poliklinieken zijn wel bereikbaar voor huisartsen.

Heeft u een afspraak op één van deze poliklinieken? Dan wordt uiterlijk vrijdag 15 november telefonisch contact met u opgenomen. Uw afspraak wordt vervolgens opnieuw ingepland.

Verpleegafdelingen

De zorg voor opgenomen patiënten op de verpleegafdelingen gaat door. De deelnemende verpleegafdelingen hebben verruimde bezoekuren. 

Operaties

Geplande operaties voor woensdag 20 november gaan niet door. Patiënten die deze dag een operatie zouden ondergaan worden persoonlijk geïnformeerd. Operaties die wel door gaan zijn: spoedoperaties, operaties voor kinderen, oncologie en geplande en ongeplande keizersnedes en ruggenprik voor zwangeren.

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat deze situatie vragen bij u kan oproepen. We hebben een aantal vragen en antwoorden op een rij gezet.

Meer informatie

U kunt onze website raadplegen voor de laatste informatie rondom de cao-staking. De website wordt met regelmaat bijgewerkt. Wordt uw vraag niet beantwoord? Dan kunt u contact opnemen met de desbetreffende afdeling.

Terug naar boven