Oudshoorn inspireertOudshoorn inspireert

Verpleeghuis Oudshoorn is gefaseerd overgegaan van een traditioneel verpleeghuis naar kleinschalig wonen in 'Het dorp Oudshoorn'. Een veelomvattend project dat meer behelst dan de bouw alleen. Met onze opgedane kennis en ervaring willen wij u inspireren.

Werkbezoek

Tijdens een werkbezoek voorzien wij u van veel informatie. U krijgt een uitgebreide rondleiding en we bezoeken een groepswoning.

Wilt u meer weten over een specifiek onderwerp, zoals de inzet van welzijnscoaches, beweegagogen, de nachtdienst, Het Uitbureau met het betaalde verenigingsleven of de bouw? Dan kan daar in een werkbezoek extra aandacht aan worden besteed. In overleg met u wordt het programma op maat samengesteld.

De kosten zijn afhankelijk van de duur van het programma, de invulling en het aantal deelnemers. Hieronder volgt een indicatie.
1 of 2 personen, € 250,-, tijdsduur 2,5 uur 3 of 4 personen, € 375,-, tijdsduur 2,5 uur 5 t/m 8 personen, € 490,-, tijdsduur 2,5 uur

Programmavoorbeeld

14.00 uur - 14.30 uur. Welkom met koffie of thee en uitleg over visie op wonen, zorg en welzijn in Oudshoorn Kleinschalig Wonen
14.30 uur - 15.30 uur. Rondleiding door het gehele gebouw en één woning
15.30 - 16.30 uur. Uitleg over een specifiek aandachtsgebied op aanvraag bezoeker
16.30 uur - Einde werkbezoek

Terug naar boven