Na een intensieve verbouwing van bijna één jaar openen de afdelingen Cardiologie en Radiologie op woensdag 30 augustus 2017 de deuren van de vernieuwde CCU (Cardiac Care Unit), EHH (Eerste Hart Hulp) en angiografie en interventie kamers.

Patiënten kunnen 24 uur per dag terecht voor invasieve onderzoeken en behandelingen in een nieuw complex met de nieuwste apparatuur, onder optimale hygiënische omstandigheden.

Bij de verbouwing zijn enorm veel medewerkers, firma’s en disciplines betrokken geweest. We zijn trots op het resultaat en laten u de vernieuwde afdeling graag zien bij de feestelijke opening.

U bent van harte uitgenodigd bij deze officiële opening die door mevrouw Laila M. Driessen, burgemeester van Leiderdorp, en Marja Ho-Dac, lid raad van bestuur, verricht wordt.

Aanmelden kan tot 30 augustus.

Vragen? Mail naar opening@alrijne.nl

Programma

16.00 uur Ontvangst


16.10 uur Welkom

Welkomstwoord door Marja Ho-Dac, lid raad van bestuur Alrijne Zorggroep.


16.15 uur Aan het woord

Charles Kirchhof (cardioloog), Mirjam Lambooij en Henk Hofmeijer (gespecialiseerd CCU-verpleegkundigen) en Herman Schuttevaer (radioloog) beschrijven de totstandkoming van het vernieuwde complex en geven hun visie op onze zorg.


16.30 uur Officiële opening CCU/EHH, angiografie en interventiekamers

Mevrouw Laila M. Driessen, burgemeester van Leiderdorp, opent samen met Marja Ho-Dac het vernieuwde complex.


16.45 uur Borrel en rondleidingen

Ieder kwartier worden twee groepen van maximaal tien personen rondgeleid.

Terug naar boven