E. Salentijn

“Bij deze zou ik mij graag introduceren als nieuwe Mond-, Kaak-, en Aangezichtschirurg (MKA- chirurg)  binnen de maatschap MKA van Alrijne Ziekenhuis. In 2005 ben ik afgestudeerd als tandarts aan het ACTA (Universiteit van Amsterdam) en in 2009 als arts aan de Vrije Universiteit. Na mijn coschappen ving ik in 2010 aan met de specialistenopleiding Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie van het VU Medisch Centrum.

In 2011 startte ik met mijn promotieonderzoek en mijn proefschrift, getiteld “Midfacial trauma patients: An epidemiological survey”. Dit zal ik op 13 december 2017 verdedigen in de aula van de Vrije universiteit.

Vanaf januari 2014 sta ik ingeschreven in het specialistenregister Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie. Na enkele jaren in diverse ziekenhuizen te hebben waargenomen, ben ik in 2017 toegetreden tot de maatschap MKA van Alrijne Ziekenhuis.

Mijn aandachtsgebieden zijn, naast dento-alveolaire chirurgie, (pre)implantologische chirurgie (tandwortelimplantaten), orthognatische chirurgie (kaakstandscorrecties), traumatologie en esthetische aangezichtschirurgie.

Ik zie ernaar uit de prettige samenwerking met u te kunnen continueren en versterken.

Met vriendelijke groet,

Erik Salentijn”

Terug naar boven