U heeft toegang tot drie belangrijke diensten:

  • Contactgegevens van zorgverleners uit de regio. De geavanceerde zoekmogelijkheid zorgt ervoor dat u niet alleen op naam, maar bijvoorbeeld ook op specialisme, functie of organisatie kunt zoeken.
  • Met de Zorgapp ZHN kunt u actuele regionale werkafspraken raadplegen, evenals de ketenzorgprogramma’s.
  • Regionaal scholingsaanbod kan gepubliceerd worden in de app. U kunt hier doorheen navigeren, maar u kunt ook direct inschrijven en het lesmateriaal bekijken.

Wie staan er nu in de zorgapp ZHN?

In de Zorgapp ZHN staan de contactgegevens van de medisch specialisten van Alrijne, het LUMC, zorgverleners uit de eerste lijn (met name de huisartsen) en zorgverleners betrokken bij dementiezorg.
De contactgegevens zijn veilig en alleen te zien door collega-zorgverleners die in de app staan. In de app kunnen de huisartsen en specialisten hun gegevens zelf aanpassen.

Samenwerken in de regio

De app is tot stand gekomen door een samenwerking van de volgende organisaties: Het Dementienetwerk, ActiVite, Buurtzorg, Curadomi, DSV Verzorgd Leven, Florence, GGD Hollands Midden, Groot Hoogwaak, IZO Thuiszorg, Libertas Leiden, LUMC, Marente, Pro-Cura, Radius, GGZ Rivierduinen, Topaz, WIJdezorg, Zorgbalans, Knooppunt Ketenzorg (namens de eerste lijn) en Alrijne Zorggroep.

Vragen?

Voor vragen over de app kunt u terecht bij Marc van Buuren (mavanbuuren@alrijne.nl) of, indien hij afwezig is, bij Hans Kruidenberg (jpmkruidenberg@alrijne.nl).

Terug naar boven