Wilt u bij een ‘niet pluis gevoel’ of een acute situatie contact opnemen met de dienstdoende cardioloog via 071 582 8243 (huisartsenlijn)? Een eventuele verwijzing vindt dan plaats in Alrijne Leiderdorp, naar de dienstdoende cardioloog.

ZorgDomein

We proberen de huisarts en de patiënt in ZorgDomein zo goed mogelijk te informeren over het maken van een afspraak voor een inloopspreekuur ECG. De huisarts ziet in ZorgDomein de informatie als een verwijzing wordt aangemaakt. De patiënt krijgt een verwijsbrief mee met informatie over het laten maken van een ECG. Welke informatie krijgen u en uw patiënt precies? 

De informatie in ZorgDomein en de verwijsbrief is als volgt:

POLIKLINIEK CARDIOLOGIE

Inloopspreekuren ECG

Verwijzing naar Leiden of Alphen aan den Rijn

Voor huisarts:

Bel voor beschikbaarheid ECG dienst op: 071 - 5828243. Als de patiënt veel klachten heeft s.v.p. de patiënt naar Leiderdorp verwijzen.

 

Patiënt krijgt een brief mee van de huisarts met de volgende informatie:

Bel voor een ECG afspraak met nummer 071 - 5828043. U kunt namelijk niet op alle werkdagen terecht in het Alrijne Ziekenhuis locatie Leiden / Alphen. Als u snel geholpen wilt worden dan kunt u wel alle werkdagen tussen 08.30 - 16.30 uur terecht op onze locatie in Leiderdorp.

 

Verwijzing naar Leiderdorp

Voor huisarts: -

 

Patiënt krijgt een brief mee van de huisarts:

U kunt op werkdagen tussen 8.30 - 16.30 uur binnenlopen in het Alrijne Ziekenhuis locatie Leiderdorp.

Terug naar boven