Afdelingen & Specialismen

Alrijne Revalidatie is de revalidatieafdeling van Alrijne Ziekenhuis. Mensen kunnen bij ons revalideren na bijvoorbeeld een operatie, ziekte of ongeval. Revalidatie na een niet aangeboren hersenletsel, bijvoorbeeld een beroerte, kan op onze neurologische revalidatieafdeling. Alrijne Revalidatie heeft drie afdelingen voor revalidatiezorg, één in Alphen aan den Rijn en twee in Leiden. Ze zijn onderdeel van Alrijne Ziekenhuis en vormen samen met onze verpleeghuizen Alrijne Zorggroep. Door deze combinatie hebben we veel kennis over ouderen en revalideren in huis.

Contactgegevens en bereikbaarheid

Alrijne Revalidatie Leiden


Houtlaan 55 (ingang Dieperpoellaan)


2334 CK LeidenTwee afdelingen

Alrijne Revalidatie Leiden bestaat uit twee afdelingen, de Algemene revalidatie en de Neurologische revalidatie.Bereikbaarheid

De afdelingen Algemene revalidatie en Neurologische revalidatie zijn bereikbaar via de hoofdingang van Alrijne Ziekenhuis Leiden.


De afdelingen bevinden zich in het kliniekgebouw op de tweede etage van Alrijne Ziekenhuis Leiden. U bereikt deze afdelingen via de liften aan het eind van de glazen corridor.De afdelingen Algemene revalidatie en Neurologische revalidatie zijn bereikbaar op de volgende telefoonnummers:


  • Algemene revalidatie: 071 517 8299*
  • Neurologische revalidatie: 071 517 8920*
* 24 uur per dag bereikbaar.

Bezoektijden

Bezoek is van harte welkom van 10.00 uur tot 21.00 uur, we willen u erop attenderen dat afspraken met hulpverleners voor gaan.

In verband met het revalidatieproces van uw naaste vragen wij u om rekening te houden met therapie-afspraken en etenstijden:
  • lunch: 12.30 tot 13.30 uur.
  • diner: 17.30 tot 18.30 uur.