Nieuws & agenda

Voor nieuwsberichten en informatiebijeenkomsten verwijzen wij u naar ons nieuwsoverzicht en de Alrijne agenda op deze website.

Meer informatie

Wilt u meer informatie, een interview afnemen, beeldmateriaal ontvangen of zelf opnamen maken? Neem dan gerust contact op met het servicecentrum Marketing & Communicatie: communicatie@alrijne.nl

Woordvoerders

De woordvoerders en het servicecentrum M&C zijn tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 071 582 8617. Buiten kantooruren kunt u bellen met het centrale telefoonnummer van Alrijne 071 582 8282.

Fotograferen en filmen in het ziekenhuis

Wilt u fotograferen of filmen? Het servicecentrum Marketing & Communicatie helpt u graag met uw verzoek. Aan het maken van opnamen in het ziekenhuis zijn speciale voorwaarden verbonden om de privacy van onze patiënten en medewerkers te waarborgen. Daarom is er vooraf toestemming nodig om opnamen te maken in al onze gebouwen en op ons terrein. Iemand die zonder toestemming opname maakt, moet onze gebouwen of ons terrein verlaten. Onder opnamen wordt verstaan alle vormen van geluid- en/of beeldregistratie.

Persberichten ontvangen?

Wilt u onze persberichten automatisch ontvangen? Meld u dan aan voor onze persberichten verzendlijst en stuur een e-mail naar communicatie@alrijne.nl onder vermelding van 'Aanmelding perslijst Alrijne'.

Terug naar boven