Pijnbehandelcentrum

Bij het Pijnbehandelcentrum kunt u terecht voor de behandeling van verschillende soorten pijn. Het centrum beschikt over verschillende moderne technieken van pijnbestrijding. Ook is het een expertisecentrum voor ruggenmergstimulatie, ook wel neuromodulatie genoemd.

Het verminderen van pijn

Ieder mens ervaart pijn op een andere manier. Pijn kan uw leven beheersen. In het Pijnbehandelcentrum doen we ons best om deze pijn zoveel mogelijk te verminderen en zo de kwaliteit van uw leven te verbeteren. U kunt bij ons terecht met verschillende soorten (chronische) pijn waaronder rug- en nekpijn, aangezichtspijn, pijn bij kanker, acute pijn, pijn op de borst, gordelroospijn, gewrichtspijn en zenuwpijn. 

Moderne technieken

Om uw pijn te behandelen beschikken wij over veel verschillende moderne technieken van pijnbestrijding. Welke behandeling de arts u voorstelt, hangt af van uw persoonlijke situatie. In ons centrum krijgt u een vaste pijnspecialist. Deze specialist is uw aanspreekpunt en coördineert uw zorgtraject.

Locaties

Het Pijnbehandelcentrum bevindt zich op de locaties Leiden en Alphen aan den Rijn  (LET OP: niet in Leiderdorp). De meeste behandelingen vinden plaats in Alrijne Alphen aan den Rijn. 

Terug naar boven