Wetenschapsfonds Alrijne

In Alrijne voeren we veel wetenschappelijk onderzoek uit. Dit onderzoek komt de patiëntenzorg ten goede. Zo zijn wij bijvoorbeeld gestart met de Beter Bovenop (BEBOP) studie. Met deze studie willen we ervoor zorgen dat de patiënt na een operatie weer snel op zijn of haar oude niveau is, of zelfs op een beter niveau dan voor de operatie. 

Het Wetenschapsfonds Alrijne heeft als doel het op een transparante wijze financieel faciliteren van wetenschap, uitgevoerd door medewerkers van Alrijne. Omdat wij van de overheid geen geld krijgen voor wetenschap is het Wetenschapsfonds voor inkomsten afhankelijk van andere bronnen. U kunt bijdragen aan het fonds in de vorm van een donatie. Wilt u doneren of meer weten over het Wetenschapsfonds? Mail dan naar wetenschapsfonds@alrijne.nl.

Vriendenstichtingen

De vriendenstichtingen van Alrijne zetten zich in om het verblijf van patiënten/cliënten te veraangenamen. Om dit mogelijk te maken is geld nodig. Geld dat binnen het ziekenhuis- of verpleeghuisbudget niet beschikbaar is. Daarom is de hulp van vrienden nodig.

Het Wijnaendts Francken/Boekee Steunfonds steunt Alrijne bij het realiseren van extra voorzieningen die het welzijn verhogen van patiënten en personeel. Het steunfonds ondersteunde de afgelopen jaren bijvoorbeeld bij: 

Terug naar boven