Hand- en Polscentrum

Hand- en Polscentrum

Het Hand- en Polscentrum van Alrijne is gespecialiseerd in het behandelen van (complexe) klachten aan uw handen of polsen. Zo behandelen wij in ons centrum onder meer mensen met triggerfingers, buigpeesletsel, artrose en carpale tunnel syndroom. Ook voor blessures en letsel als gevolg van een ongeval kunt u bij onze specialisten terecht. Binnen het Hand- en Polscentrum werken verschillende disciplines nauw samen. U kunt terecht in Leiden, Leiderdorp en Alphen aan den Rijn.

Uw handen zijn kostbaar. Dat merkt u pas zodra u hand- en polsklachten heeft. Dit kan erg belemmerend zijn in uw dagelijkse leven. Misschien heeft u last van steken, tintelingen, pijnscheuten of reuma. De artsen van ons Hand- en Polscentrum zijn speciaal opgeleid en hebben jaren ervaring in het behandelen van al uw hand- en polsproblemen. Jaarlijks voeren wij honderden ingrepen uit. Na het vaststellen van de oorzaak van uw klachten kijken we welke behandelingen het beste bij uw diagnose past.

De behandeling kan een injectie of operatie zijn en/of een consult bij onze gespecialiseerde en ervaren handtherapeuten. Zij meten bijvoorbeeld een spalk aan, of geven u de juiste oefeningen mee voor of na een operatie. Samen met u kiezen we voor de beste behandeling om uw klachten te verhelpen of te verminderen. Hierbij letten we goed op de eisen die u aan uw handen en polsen stelt in het dagelijks leven. U bent in uitstekende handen bij het Hand- en Polscentrum en Alrijne Ziekenhuis.

Terug naar boven