ZorgBericht

Na het versturen van het formulier, ontvangt u binnen vijf werkdagen een mail van de dienst ‘ZorgBericht’. In deze mail staat een link om de beelden te downloaden. Om de beelden te kunnen downloaden, moet u eerst een code invullen die u op uw telefoon ontvangt. Controleer daarom eerst in MijnAlrijne of uw e-mailadres en telefoonnummer klopt.

Opvragen van Beelden

U vindt het formulier in MijnAlrijne op de volgende manier:

  1. Klik op ‘Dossier’ in het menu bovenin
  2. Klik op ‘Dossier’ en vervolgens op ‘Ga door’
  3. Klik op het menu-item ‘Beelden opvragen’
  4. Vul het formulier in. Geef hierbij aan wat de naam (naam staat uit Uitslag) en de datum van het onderzoek is.
    Weet u de naam en/of datum van het onderzoek niet meer? Deze informatie vindt u bij ‘Uitslagen - Radiologie’ of ‘Uitslagen – Nucleaire Geneeskunde’.
  5. Klik op ‘Versturen’.

Binnen vijf werkdagen ontvangt u een mail van ZorgBericht. Heeft u het mailtje na vijf werkdagen niet ontvangen? Kijk dan in het mapje ‘Ongewenste e-mails’. In het mailtje vindt u de stappen die u moet volgen om de beelden te downloaden.

Vragen

Heeft u inhoudelijke vragen over de beelden? Neem dan contact op met uw behandelend arts. Heeft u vragen over het opvragen van beelden? Kijk dan op de pagina ‘Veelgestelde vragen’. Staat uw vraag hier niet bij? Neem dan contact op met de afdeling Radiologie via de mail: radiologie@alrijne.nl.

 

Terug naar boven