Uw handen zijn kostbaar. Dat merkt u pas zodra u hand- en polsklachten heeft. Dit kan erg belemmerend zijn in uw dagelijkse leven. Misschien heeft u last van steken, tintelingen, pijnscheuten of reuma. De artsen van ons Hand- en Polscentrum zijn speciaal opgeleid en hebben jaren ervaring in het behandelen van al uw hand- en polsproblemen. Jaarlijks voeren wij honderden ingrepen uit. Na het vaststellen van de oorzaak van uw klachten kijken we welke behandeling het beste bij uw diagnose past.

De behandeling kan een injectie of operatie zijn en/of een consult bij onze gespecialiseerde en ervaren handtherapeuten. Zij meten bijvoorbeeld een spalk aan, of geven u de juiste oefeningen mee voor of na een operatie. Samen met u kiezen we voor de beste behandeling om uw klachten te verhelpen of te verminderen. Hierbij letten we goed op de eisen die u aan uw handen en polsen stelt in het dagelijks leven. U bent in uitstekende handen bij het Hand- en Polscentrum en Alrijne Ziekenhuis.

De behandeling van hand- en polsklachten kan bestaan uit:

  • Een operatie
  • Een injectie
  • Adviezen en oefeningen
  • Behandeling door handtherapeut
  • Een combinatie van bovenstaande.

Een operatie aan uw hand of pols
Wanneer u geopereerd wordt aan uw hand of pols nemen wij voorafgaand aan de operatie met u door wat er gaat gebeuren. De arts legt u uit wat u kunt verwachten en u kunt al uw vragen stellen. Meer informatie over de operatie vindt u op de pagina.

Bekijk onze folders:

M.J.L. (Merel) Berkhout

Plastisch chirurg

D.G. (Duco) van den Broecke

Plastisch chirurg

L.U.M. (Leonard) Corion

Plastisch chirurg

G.K. (Bert) van Drunen

Plastisch chirurg

S.C.M. (Stefanie) van den Heuvel

Plastisch chirurg

N.M.A. (Nicole) Krekel

Plastisch chirurg

S.K. (Suzanne) Koster

Handtherapeut

O.J. (Otto) Risselada

Handtherapeut

Terug naar boven