Onze kaakchirurgen oefenen hun vak zo breed mogelijk uit. We zijn gespecialiseerd in tandwortelimplantaten, botopbouw, kaakstandcorrecties, traumatologie, slaapapneu en afwijkingen in de mond. Ook het trekken van verstandskiezen, behandelen van wortelpunten en vrijleggen van tanden en kiezen behoren tot onze specialisatie.

U kunt bij onze kaakchirurgen terecht voor verschillende onderzoeken en behandelingen. De meeste onderzoeken en behandelingen kunnen we meteen uitvoeren op onze polikliniek. Voor een aantal nemen we u in het ziekenhuis op.

U kunt ook naar ons worden doorverwezen voor een zogenaamde Cone Beam CT opname. Dit is een zeer nauwkeurige scan van uw aangezicht, die voor verschillende doelen gebruikt kan worden. Bijvoorbeeld voor het plaatsen van implantaten en een behandeling door uw orthodontist. Ook uw kaakgewricht, neusbijholten, tussenschot en neusschelp kunnen op de scan beoordeeld worden.

Informatie opvragen

Wij kunnen u via onze website helaas nog niet alle informatie bieden van behandelingen en onderzoeken. Wilt u informatie opvragen over een behandeling of onderzoek dat niet beschikbaar is, dan kunt u een verzoek doen aan de afdeling patiƫntencommunicatie. Stuur een e-mail naar patientencommunicatie@alrijne.nl o.v.v. uw naam, onderwerp van uw informatie aanvraag, de betreffende locatie van Alrijne en eventuele contactgegevens. Wij proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

 • drs. M.L. (Marthe) Bruins

  Tandarts-MFP

 • drs. M.H. (Margo) Houwing

  MKA-chirurg

 • dr. E.G. (Erik) Salentijn

  MKA-chirurg

 • drs. C.A. (Carine) van der Spuij

  Tandarts - gnatholoog

 • drs. F.J.J. (Frank) van Velzen

  MKA-chirurg

 • drs. M.A. (Maartje) Wijn

  MKA-chirurg

 • Kaakchirurgie Leiderdorp.nl

  Op www.kaakchirurgieleiderdorp.nl kunt u veel informatie vinden over aandoeningen, onderzoeken en behandelingen

Terug naar boven