Wanneer u langer dan 12 maanden (of 6 maanden als u 35 jaar of ouder bent) zonder succes heeft geprobeerd zwanger te raken, kunt u via uw huisarts een verwijzing 'indicatie infertiliteit' krijgen voor de polikliniek Gynaecologie van Alrijne. U kunt direct bij ons terecht, er is geen wachtlijst. De gynaecoloog zoekt allereerst naar de oorzaak van de onvruchtbaarheid (bij vrouw en man). Daarna bespreekt de arts met u welke vruchtbaarheidsbehandelingen mogelijk zijn. Bijvoorbeeld een kunstmatige bevruchting (IUI), of een reageerbuisbevruchting (IVF of ICSI). Wij hebben een klein, deskundig team dat u terzijde staat. Wij vinden een persoonlijke benadering belangrijk.

  • Freya.nl

    Je wilt graag een kindje. Een heel gewone wens. Toch is vervulling van die kinderwens niet voor iedereen vanzelfsprekend. Eén op de zes paren raakt niet binnen een jaar zwanger. Soms duurt het gewoon wat langer, soms is er sprake van een vruchtbaarheidsprobleem. Als een gewenste zwangerschap uitblijft kun je wel wat steun gebruiken. Freya is er voor jou! We bieden je informatie en een luisterend oor. En we zorgen er voor dat jouw belangen worden behartigd.

  • Strakszwangerworden.nl

    De website www.strakszwangerworden.nl staat onder het beheer van het College Perinatale Zorg en is ontwikkeld in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. U vindt er informatie over onderwerpen die de gezondheid bij zwangerschap benadelen of bevorderen.

Terug naar boven