Onze kaakchirurgen oefenen hun vak zo breed mogelijk uit. We zijn gespecialiseerd in tandwortelimplantaten, botopbouw, kaakstandcorrecties, traumatologie, slaapapneu en afwijkingen in de mond. Ook het trekken van verstandskiezen, behandelen van wortelpunten en vrijleggen van tanden en kiezen behoren tot onze specialisatie.

U kunt bij onze kaakchirurgen terecht voor verschillende onderzoeken en behandelingen. De meeste onderzoeken en behandelingen kunnen we meteen uitvoeren op onze polikliniek. Voor een aantal nemen we u in het ziekenhuis op.

U kunt ook naar ons worden doorverwezen voor een zogenaamde Cone Beam CT opname. Dit is een zeer nauwkeurige scan van uw aangezicht, die voor verschillende doelen gebruikt kan worden. Bijvoorbeeld voor het plaatsen van implantaten en een behandeling door uw orthodontist. Ook uw kaakgewricht, neusbijholten, tussenschot en neusschelp kunnen op de scan beoordeeld worden.

Nauwe samenwerking met Bijzondere Tandheelkunde

Onze kaakchirurgen werken nauw samen met de tandartsen van Bijzondere Tandheelkunde. Op de pagina van Bijzondere Tandheelkunde vindt u ook meer informatie over behandelingen op dit gebied.

Profiel foto

drs. F.J.J. (Frank) van Velzen

MKA-chirurg

Profiel foto

drs. M.A. (Maartje) Wijn

MKA-chirurg

Profiel foto

dr. E.G. (Erik) Salentijn

MKA-chirurg

Profiel foto

drs. M.W.K. (Maarten) Roeloffs

MKA-chirurg

Profiel foto

drs. M.L. (Marthe) Bruins

Tandarts-MFP

Profiel foto

drs. C.A. (Carine) van der Spuij

Tandarts - gnatholoog

  • Kaakchirurgie Leiderdorp.nl

    Op www.kaakchirurgieleiderdorp.nl kunt u veel informatie vinden over aandoeningen, onderzoeken en behandelingen

Terug naar boven