Identiteitsbewijs verplicht

Vergeet niet om uw identiteitsbewijs mee te nemen aangezien u verplicht bent om zich te legitimeren. Doorgaans kan onze medewerker de beelden direct voor u op een DVD zetten. Het kan zijn dat door omstandigheden het branden van de DVD niet gelijk mogelijk is. In overleg met u kan besloten worden om de DVD op een ander moment op te halen of naar uw huis adres te verzenden (kosteloos binnen twee werkdagen).

Wij zijn verplicht om een uitgebreide identificatie te doen. Hierdoor kunnen wij telefonische verzoeken niet honoreren. Indien u beeldmateriaal voor een familielid wilt ophalen, moet u naast uw eigen identiteitsbewijs in het bezit zijn van een machtiging op uw naam en een geldig identiteitsbewijs bewijs van de betreffende persoon.

N.B. Houd rekening met enige wachttijd aangezien de DVD nog gemaakt moet worden.

MijnAlrijne

In het patiëntenportaal MijnAlrijne vindt u ook verschillende onderzoeksuitslagen. Bijvoorbeeld van uw MRI-scan, CT-scan of röntgenfoto. In MijnAlrijne zijn deze uitslagen alleen te vinden in woorden, de beelden zijn via het patiëntenportaal niet beschikbaar. Op de pagina van MijnAlrijne vindt u meer informatie. 

Terug naar boven