Onze hersenen, ruggenmerg, spieren en zenuwen zijn verantwoordelijk voor veel processen in ons lichaam, zoals bewegingen, waarnemingen, gedrag, spraak en bewustzijn. Problemen in die gebieden kunnen dan ook grote gevolgen hebben voor uw leven of dat van iemand in uw omgeving.

Wanneer u neurologische klachten heeft, kunt u op onze afdeling Neurologie terecht voor onderzoek, behandeling en begeleiding. Onze neurologen zijn ervaren in het onderzoeken en behandelen van alle neurologische ziekten. Daarnaast heeft iedere arts nog enkele aandachtsgebieden waarin hij of zij zich verder heeft bekwaamd.

Waar nodig werken onze neurologen samen met andere afdelingen in het ziekenhuis, bijvoorbeeld met de afdelingen Chirurgie en Radiologie. Wij hebben een speciaal spreekuur voor kinderen en voor mensen met het carpaaltunnelsyndroom, geheugenproblemen, hoofdpijn, MS, de ziekte van Parkinson en slaapstoornissen.

dr. J.L.A. (Job) Eekhof

Neuroloog

dr. P.M. (Paulien) Doorlag

Chef de clinique

dr. M.M. (Marjolein) Eysink Smeets

Neuroloog

dr. J. (Joost) Haan

Neuroloog

dr. E. (Elske) Hoitsma

Neuroloog

dr. M.A. (Marjanke) Hoving

Neuroloog

R.P.G. (Richard) Molenaar

Neuroloog

dr. A.A. (Anne) van der Plas

Neuroloog

dr. S.C. (Sophie) Ponten

Neuroloog

drs. A.E.W.M. (Astrid) Ruys - van Oeyen

Neuroloog

dr. E.L.L.M. (Els) de Schryver

Neuroloog

dr. K.E.B. (Kiril) van Veen

Neuroloog

R.J.W. (Ron) Witteveen

Neuroloog

I.R. (Ilona) de Beer

Gespecialiseerd verpleegkundige

J. (Jolanda) van Gorkum

Gespecialiseerd verpleegkundige

  • Website Hoofdpijnnet en Migrainefonds

    Heb je last van migraine, clusterhoofdpijn, spanningshoofdpijn, chronische dagelijkse hoofdpijn of aangezichtspijn? Of wil je nu eindelijk eens weten waar die hoofdpijn vandaan komt? En wat je eraan kunt doen? Hoofdpijnnet is er voor jou. Wij informeren, verbinden en ondersteunen. Ook vertegenwoordigen we jouw belangen richting zorgprofessionals.

  • Afdelingsinformatie

Terugkerende hoofdpijn.. irritant!!
shutterstock_776498920.jpg
Blogs

Terugkerende hoofdpijn.. irritant!!

Terug naar boven