Gerdien en Cecil
"Ik denk nog heel veel aan Gerdien. Zij heeft mij tien jaar geleden op de afdeling Urologie verpleegd. Nog steeds dankbaar hoe zij toen voor mij gezorgd heeft. Ook Cecil was voor mij toen een steun en toeverlaat en is dat heel lang gebleven. Zij is daarna op de poli Urologie gaan werken en heeft me daar ook heel veel behandeld."

A2 Chirurgie
"Graag wil ik alle verpleegkundigen van de afdeling A2 Chirurgie Leiderdorp in het zonnetje zetten. Begin februari was ik na een darmoperatie een week opgenomen op deze afdeling. De verzorging was prima, hierdoor verliep mijn herstel voorspoedig! Dank hiervoor, jullie zijn toppers!"

Esther
"Op 2 maart 2017 werd ik met spoed binnengebracht voor een keizersnede. Ik had een uitgezakte navelstreng. Helaas heeft onze dochter het niet gered en is overleden. Esther Geel was die nacht de verpleegkundige. Wat een topmens! De hele nacht was ze er. We hebben heel veel gepraat, veel steun gehad, en nog steeds heb ik steun aan Esther! Ik ben heel dankbaar dat ik Esther heb leren kennen."

Femke en Annelies
"Wij hebben een prachtige herinnering aan verloskundige Femke en verpleegkundige Annelies. Ons kindje zou thuis geboren worden, maar onverwacht moesten we toch naar het ziekenhuis. De verloskundige dacht dat het nog wel even zou duren, dus papa Toon kwam met eigen auto achter de ambulance aan.. maar in de ambulance voelde ik het hoofdje al! Femke vroeg nog heel lief of ik op papa wilde wachten.. ehhh nee! Dat lukte echt niet meer. Op het moment dat het hoofdje geboren wordt, stormt Toon binnen en kan haar nog net aanpakken en bij mij leggen! Iedereen was zo blij voor ons! Dat was echt hartverwarmend ❤."

Mies
"Mijn man Emiel was al een tijd ziek in augustus 2017. In de loop der jaren ging hij langzaam achteruit en bleef hij tot het einde alles uit het leven halen wat er inzat. In april 2017 brak hij zijn enkel en kwam hij na een operatie in het gips te zitten.  

Mijn man heeft met regelmaat de gipsmeesters de stuipen op het lijf gejaagd met zijn ideeën, hoe hij met dat gegipste been op de fiets de hond nog kon uitlaten. Ondanks hun protesten heeft hij dit veelvuldig gedaan, totdat hij veelal in bed moest blijven. Omdat het gips nu met recht een blok aan zijn been was geworden, werd het meer dan wenselijk dat het gips er afgehaald moest worden.

Naar Alrijne Leiderdorp rijden met de ambulance zou zo’n beproeving geworden zijn voor hem, dat Mies (Gipskamer) besloot op haar vrije dag het gips bij ons thuis te verwijderen. Mies, je bent een fantastisch mens met een hart van goud.
Met lieve groet, Astrid"

Tien jaar…
"Op 10 november 2014 ben ik middels een ongeplande keizersnede moeder geworden van een prachtige zoon, ons derde kind! Na de keizersnede ben ik overgebracht naar de afdeling en omdat ik veel pijn had, kreeg ik morfine.
Ik en mijn zoon waren een van de weinigen op de afdeling. Heel fijn, want de zuster had alle tijd voor ons! Mijn zoon kwam moeilijk op gang met de fles, en daar nam ze alle tijd voor. Ze stelde mij gerust, zorgde voor mijn zoon en voor mij. Ik voelde mij die nacht heel veilig en vertrouwd met de situatie. Toen ze mijn zoon in de tweede nacht de fles gaf, zei ze "jou wil ik over 10 jaar nog eens terug zien".

Zij heeft voor ons een groot verschil gemaakt in de tijd dat wij in het ziekenhuis waren! Ik ben haar nooit meer vergeten, en vertel er nog wel eens over aan anderen!"

Lieve verpleging
"Onze Riley was april 2013 nog maar vijf weekjes jong, toen hij opgenomen werd doordat hij al zijn voedingen bleef uitspugen. Het bleek pylorusstenose te zijn. Mijn moederhart brak om onze kleine zo te zien. Gelukkig ging het na de operatie bergopwaarts en doet hij het super goed! Hij is een onwijs leuk en lief kind. Maar zonder de hulp, steun en lieve woorden van de lieve verpleging had ik het die avond, nacht en dag niet gered! Mijn dank is daarom nog steeds groot dat jullie er niet alleen voor onze lieve Riley waren, maar ook voor ons als ouders! Bedankt en ga zo door!
Hartelijk groet, Jacqueline"

Terug naar boven