Artikel in Leidsch Dagblad

Het Leidsch Dagblad heeft bestuurder Ivo van der Klei en manager Huisvesting en Techniek Simke de Jong geïnterviewd over deze prestatie. Simke de Jong: "We waren er niet op uit om dat certificaat te behalen. Het was meer een middel om erachter te komen hoe ver we waren met onze milieumaatregelen. We moesten aan een enorme lijst met criteria voldoen. Het was verrassend om van de auditor te horen dat wij verder waren dan de meeste andere zorgaanbieders."

Verder wordt er in het artikel onder andere gesproken over 'Green Teams', voedselverspilling en de groene gevel. Ga naar het artikel op leidschdagblad.nl 

Naast het artikel van Leidsch Dagblad, vertelt Ivo van der Klei ook in dit filmpje dat hij 'super trots' is op het Gouden keurmerk.

Organisatiefilosofie

Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze organisatiefilosofie. Niet alleen binnen de organisatie, maar ook in samenwerking met partijen in de regio is Alrijne druk bezig met duurzaamheid. Je leest hier meer over op de pagina Milieu en Duurzaamheid bij Alrijne.

 

Foto: Leidsch Dagblad

Terug naar boven