Wat betekent dit?

  • U kunt hier dus géén medicatie meer afhalen. De Servilocker is verplaatst naar de poliklinische apotheek in Alrijne Ziekenhuis Leiderdorp. Hier kunt u gebruik van maken. De poliklinische apotheek vindt u in de centrale hal van het ziekenhuis, naast het restaurant. U kunt parkeren aan de voorzijde van het ziekenhuis (gratis in- en uitrijden). De automaat is 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 uur tot 23.00 uur.
  • Door de aangepaste indeling is de dienstapotheek in Leiderdorp op maandag t/m vrijdag tot na 17.30 uur en in het weekend alleen open voor patiënten die binnen komen via de Spoedpost of de HAP. Via uw behandelend arts verkrijgt u uw medicatie. De dienstapotheek is niet toegankelijk voor aanloop zonder afspraak bij een arts op dat moment.

Openingstijden andere apotheken

  • De apotheek in de hal van het ziekenhuis in Alrijne Leiderdorp is op maandag t/m vrijdag geopend van 8.00 uur tot 17.30 uur.
  • De apotheek in de hal van het ziekenhuis in Alrijne Leiden is op maandag t/m vrijdag geopend van 8.00 uur tot 17.30 uur. Vanwege de omstandigheden is de apotheek op dinsdagavond gesloten.
  • U kunt op maandag t/m vrijdag na 17.30 of in het weekend wel terecht bij dienstapotheken in de regio. Het dienstrooster vindt u op http://www.ssdr.nl/

Overige tijdelijke wijzigingen

Herhaalmedicatie Alrijne Leiderdorp

U wordt dringend verzocht om geen recepten voor herhaalmedicatie zelf te komen inleveren. Herhaalmedicatie kunt u aanvragen via alrijneapotheekleiderdorp@alrijne.nl of via telefoonnummer 071 582 87 60.

Herhaalmedicatie Alrijne Leiden

U wordt dringend verzocht om geen recepten voor herhaalmedicatie zelf te komen inleveren. Herhaalmedicatie kunt u aanvragen via alrijneapotheekleiden@alrijne.nl of via telefoonnummer 071 578 190.

Op het moment dat de medicatie binnen is, krijgt u bericht van ons met informatie over afhalen / bezorgen.

En verder…

Momenteel kunnen wij geen mondkapjes, desinfectiemiddel en thermometers leveren.

Er is geen inloopspreekuur.

Terug naar boven