• Priscilla van Oekel Onze dank gaat uit naar het personeel op de verloskamer, die ons, midden in nacht zo gesteund hebben toen wij binnen kwamen met een hoop angst en onzekerheid omdat onze bevalling 7.5 weken te vroeg begon. De complimenten dat ze ons zo rustig hebben kunnen houden dat we het volste vertrouwen kregen rustig te gaan bevallen. Hun steun is zo belangrijk voor mij en mijn man geweest. Al die tijd dat ze bij ons geweest zijn, mijn handen hebben vastgehouden en me lieve worden hebben toegefluisterd.  Ook de dank, aan het medisch team, die vervolgens klaar stond in de OK toen het een spoedkeizersnede werd, en het medisch kinderteam die klaar stond om onze zoon de beste start van zijn leven te kunnen geven, en daarbij ook mijn man Joep goed hebben opgevangen. Daarna, de complimenten en de grootste dank naar het personeel van de couveuse afdeling. Die weken voor ons zoontje hebben gezorgd, maar ook voor ons nadat ik het ziekenhuis moest verlaten en onze zoon achter moest laten. De tranen die er gevallen zijn, de krachtige worden voor ons... en de enorme liefdevolle zorg voor onze zoon. Onze dank, lieve Joke, sjoukje, Natasha, Wendy, joke, Brenda, Daniëlle, Kelly, Jaimy, Suzanne,Marion, Els en de overige die ik nu vergeet 😅. Ook voor mij grote dank aan de lactatiekundige Mirjam & Amanda. En de complimenten dat ze altijd dát wisten te zeggen wat ik nodig had.
 • Cindy Van Duijvenvoorde Imthorn Aan mijn schoonzusje Petrina van Duijvenvoorde-Doets van urologie omdat je vorig jaar zo lief was een bloemetje neer te zetten na mijn baarmoeder verwijdering na je werk op de poli.

 • Paulina Hidding Een keuze maken is niet te doen. Alle ca. 340 vrijwilligers van Alrijne Ziekenhuis zijn goud waard en verdienen een groot compliment voor hun enthousiasme en onbaatzuchtige inzet. Ik kan niet vaak genoeg zeggen hoe blij we met hen zijn!
 • Esther Arkesteijn Aan alle verpleging die op de couveuse afdeling werkt. al die weken de ontzettend lieve zorg van hun voor ons mini zoontje! We hadden niet zonder ze gekund...niet alleen voor de medische zorg maar ook hun aandacht voor ons als ouders , en een arm om je heen...
 • Tanja Bladeck-Houwaart Aan mijn collega's van C2E Kort Verblijf/Dagbehandeling voor hun grote steun de laatste weken én omdat het een hele fijne en veilige plek is om als leerling verpleegkundige te leren/werken .
 • Bens Roul Compliment voor mijn collega Janine van Leeuwen voor de samenwerking van de afgelopen tijd. Hard gewerkt samen, en maandag het resultaat: het patiënt portaal MijnAlrijne live!
 • Caro Lien Mijn fijne collega Hans met wie ik al 5 jaar met veel plezier koffie en thee rondbreng. Elke woensdag weer is een feestje🎉. Met veel plezier, gastvrijheid en de eeuwige glimlach weet hij mensen even uit de ziekenhuis-sfeer te halen!
 • Sylvia Bosch Complimenten voor longverpleegkundige Carla van den Berg. Wat ben ik super blij dat ik iedere keer weer bij haar terecht kan. Ze luistert naar je en denkt met je mee. 😊 Natuurlijk ook complimenten voor mijn longarts dokter Weller. Hij denkt met je mee en luistert goed naar je. 😊 Wat ben ik blij met deze twee toppers.
 • Monique Simons Aan alle vrijwilligers ... Maar vooral mijn bloemencollegas van onze donderdagploeg wil ik graag een compliment geven. We zetten ons graag vrijwillig in... 
 • Hans Kranenburg Aan Yvonne, mijn vrouw, omdat ze altijd, vaak ook in extra diensten, met veel plezier en een lach haar rol als vrijwilliger in Alrijne invult.
 • Annette van der Hulst Natuurlijk aan Pauline en Els 🏥 die altijd stralend enthousiast zijn naar alle vrijwilligers 👍💐💐
 • Marjory Vink Aan Dr. Wiersma, heeft mijn moeder in 4 maanden, 2 nieuwe knieën gegeven. Ze kan nu weer pijnloos lopen!
 • Corin Schaap Ik wil me complimenten geven aan de medewerkers van de pijnpoli zo aardig allemaal en ook aan d'r almac zo 'n lieve man top
 • Monique van Dijk Aan de zusters van de verpleegafdeling.en de fysio en uiteraard de damens van intereurschoonhouden.en uiteraard mijn arts Joris Jansen😘
 • Tamara Van Der Steen-Wesselman Verloskundige esther die me 19mei 2018 heel fijn heeft geholpen. Ze was letterlijk een engel die me in mijn oor fluisterde vol te houden, ze was als een douhla. Ik zou haar heel graag willen bedanken. En ook dat ze me wist af te leiden door me erop te 
 • Denise Hoogendoorn Als kind had ik veel buikpijn, obstipatie en was ik vaak heel er moe. Een kinderarts zei dat de pijn tussen mijn oren zat. April 2012 werd ik ziek en kwam ik een week in het ziekenhuis terrecht. Daar trof ik MDL arts Dr. Delfos die mij na ruim 10 maa
 • Yvonne Zonneveld-Kok Aan de medewerkers van de kinderdiabetespoli. Dus Carla, Paul, Kim, Diane, Els, Brenda en ik ben er vast nog een paar vergeten. We komen al 14 jaar op de poli en hebben dus ook al de nodige verhuizingen meegemaakt. We hebben nog twee jaar te gaan op de kinderpoli en dan wordt dochterlief 18 jaar en moeten we helaas afscheid gaan nemen van de kinderpoli. Dus bij deze verdienen ze een zeer groot compliment.
 • JoAnnah Hoog Mijn complimenten en dankbaarheid gaan naar dr. Van Laar, orthopeed, die mij mijn voeten weer terug gegeven heeft door een unieke operatie uit te voeren. Hij doet zijn werk met aandacht voor de persoon en niet alleen voor de medische klacht. Daardoor had ik het volste vertrouwen dat het goed zou komen. En terecht, zo is gebleken.
 • Mariska Kemp Duco vd broecke plastisch chirurg meest menselijke arts die ik ooit ontmoet heb!Haalt alles uit de kast voor een geweldig resultaat!👍😘
 • Brigitte Blokker Aan alle collega's van het Alrijne ziekenhuis zo trots op jullie allemaal. We werken allemaal elke dag weer keihard om onze patiënten van goede zorg te voorzien.
 • Patricia Prickarts-Kiel Aan Sanne, Janny en dr. Gludovacz van de afdeling gynaecologie/verloskunde! Dank voor jullie prettige en liefdevolle begeleiding bij de geboorte van onze zoon Teun. 
 • Jacqueline Groen Aan al mijn lieve collega’s van de receptie ( en beveiliging ). Door hun warme welkom en hulp voel ik mij écht op mijn plek in het Alrijne! En ga ik met veel plezier naar mijn werk! Een groot compliment voor het hele team dus! 
 • Cees de Heer oude zr vollebregt hoofd verpleegkunidigd dienst leiden en leiderdorp boeiende vrouw!
 • Fleur Seehausen Ik heb altijd met heel veel plezier gewerkt in het toen nog Rijnland ziekenhuis. En ik kwam op bijna alle afdelingen, het voelde altijd als 1 grote familie. Later nog bevallen in dit ziekenhuis en onder behandeling geweest, alles was super goed geregeld en voelde goed! En daarom vind ik iedereen een topper daar! En ook de nieuwe voorzitter Raad van Bestuur Yvonne Wilders!
Terug naar boven