Opening: CCU/EHH, angiografie en interventie kamers
voor Radiologie en Cardiologie
Wanneer: Woensdag 30 augustus van 16.00 tot 18.30 uur
Locatie: Vide, 1e etage, Alrijne Ziekenhuis Leiderdorp

Een jaar geleden besloten wij om alle klinische cardiologische zorg op één locatie te huisvesten. Een verbouwing was nodig om meer ruimte te creëren en de zorg zo ef­ficiënt mogelijk in te richten. Voor diagnostiek/behandeling is er nu een hartkatheterisatiekamer die volledig tot de beschikking staat van Cardiologie. Tevens is er een angiografiekamer beschikbaar voor Radiologie en Cardiologie.

Patiënten kunnen nu 24 uur per dag terecht voor invasieve onderzoeken en behandelingen in een nieuw complex met de nieuwste apparatuur waarbij gebruik wordt gemaakt van de modernste hygiëne maatregelen.

Bij de verbouwing zijn enorm veel medewerkers, firma’s en disciplines betrokken geweest. We zijn trots op het resultaat en laten u de vernieuwde afdeling graag zien bij de feestelijke opening.

U bent van harte uitgenodigd bij deze officiële opening die door Laila M. Driessen, burgemeester van Leiderdorp, en Marja Ho-Dac, lid raad van bestuur, verricht wordt.

Programma

16.00 uur Ontvangst

16.10 uur Welkom
Welkomstwoord door Marja Ho-Dac, lid raad van bestuur Alrijne Zorggroep.

16.15 uur Aan het woord
Charles Kirchhof (cardioloog), Mirjam Lambooij en Henk Hofmeijer (gespecialiseerd CCU-verpleegkundigen) en Herman Schuttevaer (radioloog) beschrijven de totstandkoming van het vernieuwde complex en geven hun visie op onze zorg.

16.30 uur Officiële opening CCU/EHH, angiografie en interventie kamers
Laila M. Driessen, burgemeester van Leiderdorp, opent samen met Marja Ho-Dac het CCU complex.

16.45 uur Borrel en rondleidingen
Ieder kwartier worden twee groepen van maximaal tien personen rondgeleid.

Aanmelden

Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/InsertUmbracoFormWithTheme.cshtml)
Terug naar boven