Bezoekers, zowel volwassenen als kinderen, konden deelnemen aan meer dan veertig activiteiten. Artsen en verpleegkundigen gaven demonstraties en rondleidingen, waaronder in een levensgroot opblaasbaar megabrein. Ook was er veel mogelijkheid om samen aan de slag te gaan. Zo voerden 750 kinderen in dokterstenue een operatie uit en konden bezoekers in een ouderenpak ervaren hoe het is om oud te zijn.

1500 armen in het gips

De poppendokters ‘genazen’ zo’n duizend knuffels en poppen en de gipsverbandmeesters zetten meer dan 1500 armen in het gips. Geïnteresseerden in een baan in de zorg konden informatie krijgen over opleidingen en vacatures bij Alrijne Zorggroep. Ook de cliëntenraad, patiëntenverenigingen en samenwerkingspartners van Alrijne gaven uitleg over hun activiteiten.

Verpleeghuis Oudshoorn

In Verpleeghuis Oudshoorn hebben 250 geïnteresseerden kleinschalig wonen ervaren. Naast het bezichtigen van de groepswoning Steenstraat 1, kon men genieten van een kopje koffie of een ijsje op het Dorpsplein. Hier demonstreerden de bewegingsagogen de nieuwste technieken om bewoners fit en in beweging te houden. En een clown zorgde voor grote hilariteit voor de bewoners en bezoekers.

Foto's

Bekijk de foto’s van de open dag: Fotoalbum open dag 2017.

Ben jij op de foto gegaan als chirurg? Download en deel jouw foto op onze Facebookpagina!

Terug naar boven