Benoeming

Raad van toezicht en raad van bestuur van Alrijne Zorggroep zijn verheugd met de benoeming van Van der Klei, als lid van de raad van bestuur. Van der Klei zal samen met Yvonne Wilders en Peter Jue de organisatie gaan leiden. Mirjam de Bruin, voorzitter van de raad van toezicht: “Wij zijn erg blij met de benoeming van Ivo van der Klei. Met zijn komst in de raad van bestuur hebben we een stevig team, dat elkaar aanvult en versterkt. Met deze raad van bestuur kan Alrijne de uitdaging aan om zijn nieuwe strategie te implementeren in het snel veranderende zorglandschap.“

Ivo van der Klei

Van der Klei was de afgelopen zes jaar lid raad van bestuur bij Amstelring, waar hij verantwoordelijk was voor financiën, vastgoed, ICT, ondersteunende diensten, een twaalftal zorglocaties en de ledenservice.
Daarvoor was hij werkzaam bij het Flevoziekenhuis, eerst als hoofd Planning & Control en vanaf 2010 als financieel directeur. Hij heeft een achtergrond als registeraccountant.
Van der Klei bekleedt een toezichthoudende functie bij WoonOpMaat.

Ivo van der Klei over zijn aanstelling als bestuurder bij Alrijne Zorggroep: “Met mijn achtergrond in ziekenhuizen en de afgelopen jaren in de VVT-sector voelt Alrijne vertrouwd. Na diverse gesprekken met collega raad van bestuursleden en andere collega’s van Alrijne, kijk ik uit naar een prettige samenwerking.”

Het bestuur van Alrijne Zorggroep bestaat per 9 maart uit Peter Jue, Ivo van der Klei en Yvonne Wilders (voorzitter).

Terug naar boven