Dit jaar was een lustrumjaar: voor de vijfde keer organiseerden enthousiaste medewerkers een gevarieerde week voor alle cliënten, hun naasten en, op woensdag, de voorjaarsmarkt voor alle Leiderdorpers.

Elke dag legde de cruiseboot aan in een ander Europees land, met als aftrap natuurlijk Nederland. Cliënten konden lekker knuffelen met de geiten, kippen, lammetjes en pony van Boer Bert, of spinnen en slangen aanraken. En, als men trek had kon men terecht voor lekkere biologisch friet mét.

Dinsdag reed de huifkar met cliënten door Leiderdorp en was Engeland aan de beurt met een high tea. De voorjaarsmarkt op woensdag was weer een feestje met mooie kramen en lekkere hapjes. ’s Avonds kon met genieten van Franse chansons. Donderdag ging men een dag naar Spanje waar men de signorita’s kon bewonderen en genieten van een tappasbuffet. Vrijdag was alweer de laatste vakantiedag met een trip naar Italië voor een heerlijke vers gemaakte pizza uit de houtoven.

Al met al kijken de cliënten, medewerkers en niet te vergeten alle vrijwilligers, terug op een zeer geslaagde week. “Het was echt vakantie”, concludeerde een cliënt.

Terug naar boven