16.15 uur

De landelijke telefoniestoring van Vodafone is opgelost. We zijn weer bereikbaar via onze gebruikelijke telefoonnummers.

Doordat wij vrijdag telefonisch niet bereikbaar waren, verwachten we maandag extra drukte als u een polikliniek wilt bellen.

11.00 uur

Er zijn problemen met mobiel bellen via Vodafone. Daardoor is de verbinding via Vodafone met 112 verstoord. Heb je met spoed hulp nodig? Op de site van Politie Nederland lees je hoe je bij een noodgeval 112 toch kunt bereiken.

10.15 uur

Voor verwijzers die een arts van Alrijne willen spreken, is een 06-nummer geopend. Aan alle verwijzers die normaal gesproken onze nieuwsbrief ontvangen, is het telefoonnummer gemaild.

08.50 uur

Als u vandaag een afspraak heeft in het ziekenhuis, gaat deze gewoon door.
Als u een telefonische afspraak heeft, dan proberen we deze ook door te laten gaan - als het lukt om te bellen.

06.29 uur

Vodafone heeft laten weten dat zij de oorzaak hebben gevonden, maar nog niet kunnen zeggen wanneer de storing is opgelost.

04.14 uur

Lukt het niet om ons via de telefoon te bereiken? Dan kunt u in noodgevallen via WhatsApp bellen met het volgende noodnummer: 06 14 80 73 94

Betreft het een spoedgeval, bel dan 112!

03.52 uur 

Door een landelijke telefoonstoring is Alrijne telefonisch minder goed bereikbaar. We houden u via de website op de hoogte.

Terug naar boven