De apotheek in de centrale hal van het ziekenhuis doet dienst als dag-apotheek en is geopend van 8.00 uur tot 17.30 uur.

De dienstapotheek in het gezondheidscentrum, naast de ingang van de spoedpost,  is op maandag t/m vrijdag van 17.30 uur tot 23.00 uur en in het weekend van 8.00 uur tot 23.00 uur geopend.

De dienstapotheek in het gezondheidscentrum blijft dagelijks tussen 8.00 uur en 23.00 uur wel beschikbaar als afhaalpunt voor bestelde medicatie.

Wat verandert er?

  • Patiënten van het gezondheidscentrum kunnen tussen 08.00 uur en 17.30 uur hun medicijnen zónder afhaalcode ophalen in de centrale hal van het ziekenhuis. Zij kunnen ook nog steeds gebruik maken van de medicatielocker of bezorgservice.
  • Na 17.30 uur kunnen patiënten niet meer terecht bij de apotheek in de centrale hal van het ziekenhuis. Zij worden verwezen naar de dienstapotheek in het gezondheidscentrum.
  • De medicatielocker is ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar.

Waarom is deze verandering nodig?

Door de processen van beide apotheken goed op elkaar af te stemmen kan het personeel beter worden in gezet. Daardoor krijgen patiënten sneller hun medicatie en wordt de service verhoogd.

Terug naar boven