Start fase 2: Verbouwing Röntgen- en behandelkamers

Deze fase is gestart met de verbouwing van de low care behandelkamers van de SEH, sinds 26 september is de röntgenkamer van de afdeling Radiologie op de SEH dicht om verbouwd te worden. Deze kamer is vier weken gesloten. Vanaf eind oktober worden – na elkaar – de twee grote traumakamers verbouwd.

Wat merkt u hiervan?

  • Voor de patiënten die vanaf eind september tot eind oktober op de spoedeisende hulp komen en een röntgenfoto nodig hebben is er altijd een röntgenkamer beschikbaar, hetzij op de SEH of op de afdeling Radiologie. De afdeling Radiologie zet hiervoor extra personeel in.
  • Deze tijdelijke andere werkwijze kan van eind september tot eind oktober tot gevolg hebben dat de doorlooptijd op de SEH/Radiologie en de gipskamer van Chirurgie langer is dan normaal.

Zo min mogelijk hinder

Bouwwerkzaamheden brengen altijd overlast met zich mee, zoals andere looproutes. We doen er alles aan om u zo min mogelijk hinder te laten ondervinden van de bouw. We bieden onze verontschuldigingen aan voor eventueel ongemak.

Zorgverlening en alle andere processen gaan gewoon door tijdens de verbouwing.

Laatste ontwikkelingen

Wij vinden het belangrijk u op de hoogte te houden van de stappen die we nemen in het (ver)bouwproces. Via onze website houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

Terug naar boven