Ivo van der Klei, lid raad van bestuur, was nauw betrokken bij dit traject: ‘In de strategie van Alrijne staat naast oprechte aandacht voor onze patiënten en collega’s ook dat digitalisering een vanzelfsprekend onderdeel is van onze zorg. Met de overstap naar een vernieuwd EPD maken we hierin weer een stap vooruit. We leggen de basis voor toekomstige ontwikkelingen, zoals bijvoorbeeld meer mobiel werken en gegevens uitwisseling met huisartsen.’

Wat betekent dit voor u?

Doordat het elektronische patiëntendossier is vernieuwd, is ook MijnAlrijne vernieuwd. Zo is de mobiele versie van MijnAlrijne verbeterd en kunt u alle onderdelen in MijnAlrijne nu goed bekijken via uw smartphone, tablet en computer. MijnAlrijne heeft een nieuwe, frisse uitstraling. Ook is de indeling verbeterd en gebruiksvriendelijker geworden. We gebruiken nu ook iconen ter verduidelijking en belangrijke knoppen zijn duidelijker weergegeven.

Over MijnAlrijne

In MijnAlrijne, het patiëntenportaal van Alrijne, kunt u als patiënt van Alrijne onder andere snel en veilig (delen van uw) medisch dossier inzien, uitslagen bekijken, afspraken inzien, beelden opvragen, uw gegevens inzien, uw toestemmingen vastleggen en uw gegevens inzien of wijzigen. Ook vindt u hier een overzicht van uw medicijnen. Inloggen in MijnAlrijne doet u met DigiD.

Terug naar boven