Planning

Op dinsdag 26 en woensdag 27 oktober wordt de bovenste laag van het asfalt verwijderd (gefreesd). Deze werkzaamheden vinden overdag plaats tussen 7.00 uur en 17.00 uur.

De asfalt- en belijningwerkzaamheden worden ’s avonds en ’s nachts uitgevoerd op woensdagavond 27 oktober vanaf 19.00 uur tot donderdag 28 oktober 3.00 uur en van donderdag 28 oktober 19.00 uur t/m vrijdag 29 oktober 3.00 uur.

  • Nacht 1: rechter weggedeelte vanaf het gemeentehuis tot de rotonde, plus de middelste gedeeltes.
  • Nacht 2: linker weggedeelte vanaf het gemeentehuis tot de rotonde.

Bereikbaarheid

 Het verwijderen van het asfalt (frezen) gebeurt op 1 rijstrook tegelijk. Dit veroorzaakt enige hinder voor het verkeer. Verkeersregelaars leiden het verkeer in beide richtingen langs het werk.

Tijdens het asfalteren wordt er ook op 1 rijstrook tegelijk gewerkt, maar dan wordt de weg in verband met de veiligheid van de wegwerkers in beide richtingen volledig afgesloten voor al het verkeer. Een uitzondering geldt voor mensen die bij het Hofje van Holtlant moeten zijn, voor openbaar vervoer en voor hulpdiensten. Zij worden langs het werk geleid via de strook waar niet gewerkt wordt.

U bereikt de wijk het snelst via de Willem-Alexanderlaan vanaf de Lidl. Verkeersregelaars informeren u daar over de route.

Vragen?

Neem dan contact op met Maud Hölscher van Zwammerdam Grond & Wegen BV. Zij is te bereiken op telefoonnummer 0172-632200 en op info@zwammerdamgroep.nl

Terug naar boven