Eurofins Clinical Diagnostics heeft in Nederland verschillende hoogwaardige laboratoria en is wereldwijd actief. Met ruim 800 laboratoria beschikt de organisatie over kennis en diepgaande expertise met betrekking tot diverse soorten diagnostisch onderzoek. De overname van Alrijne Medische Microbiologie door Eurofins Clinical Diagnostics zorgt voor een toekomstbestendig sterk regionaal laboratorium dat een breed scala aan diagnostiek en hoogwaardige kwaliteit aanbiedt.

Wat betekent de overname voor u?

De overname zal voor u nauwelijks verandering meebrengen. Het hele proces van aanvraag tot uitslag blijft hetzelfde. Uw patiƫnten kunnen naar de reguliere priklocaties van Atalmedial en vanaf 12 juli ook naar de priklocaties van SCAL. De vakgroep medische microbiologie blijft lid van de medische staf van Alrijne en is medisch eindverantwoordelijk. Zij geven u dezelfde service die u van hen gewend bent.

De naam van Alrijne Medische Microbiologie en de huisstijl worden gewijzigd naar Eurofins Medische Microbiologie onderdeel van Eurofins Clinical Diagnostics. Deze naam zult u terugzien in de vormgeving, bijvoorbeeld op de aanvraagformulieren, het briefpapier en de website (www.microbiologie.nl).

Terug naar boven