Met ingang van 15 september aanstaande kent ZorgDomein, voor de heup- en knieverwijzingen, een verbeterde opzet en indeling. Vorig jaar is dat al gedaan voor de schouderklachten.

We hebben de heup- en kniezorgproducten gekoppeld aan de agenda’s van de desbetreffende specialist. Verder specificeren we de doorverwijzing op basis van de leeftijd van de patiënt of het type klacht.

Deze nieuwe indeling (50+, 50-, spoed, second opinion & klachten na een prothese) biedt u de gelegenheid uw patiënten eenvoudiger en gerichter door te verwijzen naar onze drie poliklinieken. Zo zien wij sneller bij welke arts de patiënt kan worden ingepland en zien u en uw patiënt veel accurater hoe lang het ongeveer duurt totdat men op de poli terecht kan.

We zullen op basis van evaluatiegesprekken met de klankbordgroep, dezelfde ‘op maat’ opzet voor de overige orthopedische deelgebieden (elleboog, voet, enkel etc.) gaan inrichten. Mocht u in de tussentijd suggesties hebben of aanvullende vragen, neemt u dan gerust contact met ons op via orthopedie@alrijne.nl.

Terug naar boven