Maar ook de wachttijden worden korter zodat we meer tijd kunnen besteden aan de bezoekers aan onze balies. En als zij toch even moeten wachten, dan is het wachten in een lichte, groene omgeving een stuk aangenamer. De vernieuwde apotheek is ook de plek waar onze collega’s met plezier en een stuk efficiënter kunnen werken. De apotheek is zeven dagen* per week van 08.00 uur tot 23.00 uur geopend voor alle patiënten, bezoekers, medewerkers, zorgprofessionals en omwonenden van Alrijne.

*Let op, op zon- en feestdagen en ’s avonds vanaf 18.00 moeten wij u wel een diensttarief rekenen. Dit is verplicht vanuit de verzekeraar.

Voordelen

  • Door het grotere en uitgebreidere assortiment hoeven we medicijnen meestal niet te bestellen en kunnen wij direct leveren.
  • Door meerdere balies en het werken met de robot is iedereen eerder aan de beurt en hoeft men daarna korter te wachten op de medicatie.
  • Door het werken met een robot wordt de kans op menselijke fouten bij uitgifte van medicijnen kleiner.
  • Met een afhaalcode per sms of email hoeven mensen helemaal niet meer te wachten. Bij de selfservice automaat kan met deze code medicatie direct worden opgehaald.

Voor wie is de apotheek?

De apotheek is er voor iedereen. Men hoeft niet ingeschreven te staan. Met elk recept is iedereen welkom. Ook levert de apotheek vrij verkrijgbare geneesmiddelen en artikelen.

Waar vind ik de apotheek?

De apotheek zit prominent in de hal aan de rechterkant vanuit de nieuwe tijdelijke hoofdingang van Alrijne Leiderdorp gezien. De andere apotheek locaties in het ziekenhuis in Leiderdorp zijn vervallen.

Terug naar boven