Door middel van triëren van de vragen proberen we met u mee te denken of de ZorgDomein verwijzing geïndiceerd is, of de patiënt op de wachtlijst van Alrijne op de juiste plek is, of beter elders terecht kan en of de huisarts in de tussentijd iets aanvullends kan doen.

Onze reguliere wachtlijst is iets aan het inkorten, maar helaas nog wel heel ruim. Aanvullend op bestaande afspraken heeft de vakgroep Kindergeneeskunde daarom ook noodzakelijke aanpassingen doorgevoerd ten aanzien van de bereikbaarheid en afhandeling van vragen.

Voorheen kwamen alle vragen op het spoedsein binnen. Sinds dit najaar maken we onderscheid in spoed en niet spoed vragen, omdat de continue stroom aan vragen van invloed is op de doorstroom van acute patiënten op de SEH en de kans op het maken van fouten vergroot.

 

Voor reguliere en spoedvragen voor Kindergeneeskunde, kunt u nog steeds terecht via 071-5828252. In het geval van reguliere vragen volgt een terugbelafspraak met een kinderarts. Dagelijks tussen 11:00-12:00 en 15:30 -16:30 behandelen wij onze terugbelafspraken. In geval van spoed wordt u direct doorverbonden met de dienstdoende kinderarts of arts assistent.

Terug naar boven