Het zal u niet ontgaan zijn dat padel steeds populairder wordt, en uiteraard gaan wij met de tijd mee. Daarom hebben we besloten dit jaar voor het eerst ook een padeltoernooi te organiseren.

Iedereen is welkom

Het event is bedoeld om huisartsen en leden van de medische staf van Alrijne beter met elkaar te laten kennismaken. We moedigen daarom iedereen uitdrukkelijk aan om zich aan te melden, ongeacht of je 10 jaar niet hebt gespeeld of 5 keer per week op de baan staat. Iedereen is welkom, en het niveau van tennis/padel is ondergeschikt aan de gezelligheid. Leenrackets zijn beschikbaar voor zowel tennis als padel, en bij de indeling houden we zoveel mogelijk rekening met niveauverschillen.

Tijd en locatie

Waar: Hal bij Dekker Sport, Warmond, Veerpolder 14, 2361 KV Warmond
Wanneer: Zaterdagavond 27 januari 2023
Tijd: Inloop met koffie/thee om 19:30, wedstrijden in dubbelvorm met steeds wisselende combinaties van 20:00-22:00, borrel na 22:00

Aanmelden

Graag naam en omschrijving van tennis/padelniveau per e-mail naar kdejong2@alrijne.nl. Niveau mag als vrije tekst of KNLTB sterkte worden vermeld. Het is mogelijk om je op te geven voor tennis, padel, of een mix van tennis en padel.

Wij hopen velen van u binnenkort te zien in Warmond! Uiteraard zijn uw enthousiaste collega's van harte welkom, dus stuur deze uitnodiging gerust door.

Sportieve groet namens de organisatie,

Anneke Dolsma
Maarten Moerman
Maarten Verschure
Koen de Jong

Terug naar boven