Heupjespoli

We hebben voor baby’s waarbij u heupdysplasie vermoedt een heupjespoli geopend. Bij deze heupjespoli maakt Kinderorthopeed Stijn Westerbos, tijdens het consult direct een echo. De heupjespoli vindt plaats in Alrijne Alphen, Leiden en Leiderdorp. 
Met de komst van Stijn Westerbos kunnen wij, binnen de regio, de orthopedische zorg voor kinderen vanaf 0 jaar op een snelle, goede en toegankelijke manier mogelijk maken. 

Ondersteuning door Orthopedisch Consulent en Persoonlijke Patiënt Journey App

Bij het plaatsen van een heup- of knieprothese staan onze Orthopedisch Consulenten klaar om patiënten gedurende het hele proces te begeleiden. Dit wordt versterkt door onze Persoonlijke Patiënt Journey App. Elke patiënt krijgt een eigen aanspreekpunt, een persoonlijk zorgpad met alle nodige informatie en de mogelijkheid om zowel vóór als na de operatie gemakkelijk contact met ons op te nemen voor vragen of zorgen. Met behulp van deze app kunnen we ook op afstand het herstel van de patiënt volgen. We hebben plannen om dit in de toekomst uit te breiden naar andere behandeltrajecten.

Afspraak maken op de polikliniek Orthopedie

Uw patiënten hoeven niet meer te bellen voor een afspraak. Binnen zeven werkdagen na verwijzing ontvangen zij automatisch een afspraakbevestiging via e-mail of brief. De patiënt kan vaak al op korte termijn bij de orthopeed terecht. De actuele wachttijden voor verschillende gewrichten staan vermeld in Zorgdomein.   

Voorlichtingsbijeenkomst Knieartrose: 23 september 2023 in ECC Leiden

Op 23 september 2023 organiseren we een informatiemiddag over knieartrose, bedoeld voor patiënten en andere geïnteresseerden. Tijdens deze bijeenkomst willen we mensen helpen om de uitdagingen van knieartrose beter te begrijpen en ermee om te gaan. Daarnaast delen we de nieuwste informatie en behandelingsmogelijkheden.

Tijdens de presentatie zullen orthopedisch chirurgen Joris Jansen en Hugo Brouwers spreken over verschillende onderwerpen, zoals de kunstknie, osteotomie, halve knieprothese en non-operatieve opties. Zie de flyer voor meer informatie.

Terug naar boven