Schildklierzorg op maat

Voor de schildklierzorg werken we met meerdere afdelingen en specialismen nauw samen binnen ons ziekenhuis en daarbuiten met partnerziekenhuizen. Een gespecialiseerd behandelteam van internist-endocrinologen, chirurgen, verpleegkundigen, radiologen en pathologen staat garant voor een optimale behandeling ‘op maat’ voor elke patiënt. Voor deze zorg werken wij met een zorgpad: alle fases sluiten op elkaar aan, vanaf uw eerste bezoek tot en met de nazorg.

Samen+

Alrijne Ziekenhuis en het Groene Hart Ziekenhuis werken intensief samen binnen het samenwerkingsverband Samen+. In dit samenwerkingsverband bundelen gespecialiseerde artsen en verpleegkundigen van beide ziekenhuizen hun kennis en ervaring in een gezamenlijk behandelteam. Daarnaast werken we samen met het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC).

 

Ons behandelteam voor (bij)schildklieroperaties bestaat uit artsen en verpleegkundigen uit de ziekenhuizen van het samenwerkingsverband Samen+ die allemaal gespecialiseerd zijn in de behandeling van (bij)schildklierklachten. Het gezamenlijke team heeft hierdoor meer kennis, meer ervaring en meer behandelmogelijkheden. U bent bij ons behandelteam dan ook in goede handen.

 

dr. A.J. (Arianne) Ploeg

Chirurg

dr. C.F.A. (Carmen) Eustatia - Rutten

Internist

dr. S.W. (Simon) Kok

Internist

dr. N. (Nienke) Kelderman - Bolk

Internist

L. (Lorenz) Spaargaren

Radioloog

J.M. (Jasper) Bisselink

Radioloog

G.A. (Gert-Aldert) Kock

Radioloog

I.M. (Indra) Dennert

Radioloog

S.M. (Sandra) de Boer

Nucleair geneeskundige

L.M. (Lenka) Pereira Arias - Bouda

Nucleair geneeskundige

drs. F. (Frits) Smit

Nucleair geneeskundige

dr. J.F. (Frans) Graadt van Roggen

Patholoog

drs. W.C.E. (Wietske) den Hartog

Patholoog anatoom

drs. M. (Martin) de Gast

Patholoog anatoom

Terug naar boven