Schildklierzorg op maat

Voor de schildklierzorg werken we met meerdere afdelingen en specialismen nauw samen binnen ons ziekenhuis en daarbuiten met partnerziekenhuizen. Een gespecialiseerd behandelteam van internist-endocrinologen, chirurgen, verpleegkundigen, radiologen en pathologen staat garant voor een optimale behandeling ‘op maat’ voor elke patiënt. Voor deze zorg werken wij met een zorgpad: alle fases sluiten op elkaar aan, vanaf uw eerste bezoek tot en met de nazorg.

Samen+

Alrijne Ziekenhuis en het Groene Hart Ziekenhuis werken intensief samen binnen het samenwerkingsverband Samen+. In dit samenwerkingsverband bundelen gespecialiseerde artsen en verpleegkundigen van beide ziekenhuizen hun kennis en ervaring in een gezamenlijk behandelteam. Daarnaast werken we samen met het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC).

 

Ons behandelteam voor (bij)schildklieroperaties bestaat uit artsen en verpleegkundigen uit de ziekenhuizen van het samenwerkingsverband Samen+ die allemaal gespecialiseerd zijn in de behandeling van (bij)schildklierklachten. Het gezamenlijke team heeft hierdoor meer kennis, meer ervaring en meer behandelmogelijkheden. U bent bij ons behandelteam dan ook in goede handen.

 

dr. A.J. (Arianne) Ploeg

Chirurg

dr. C.F.A. (Carmen) Eustatia - Rutten

Internist/ Endocrinoloog

Portret Kok S.W. (Simon) (1 Van 1)

dr. S.W. (Simon) Kok

Internist/ Endocrinoloog

dr. N. (Nienke) Kelderman - Bolk

Internist/ Endocrinoloog

Spaargaren, L... (Lorenz) 1

L. (Lorenz) Spaargaren

Radioloog

Bisselink,J.M

J.M. (Jasper) Bisselink

Radioloog

Kock G.A.H

G.A. (Gert-Aldert) Kock

Radioloog

I.M. (Indra) Dennert

Radioloog

Boer De S

S.M. (Sandra) de Boer

Nucleair geneeskundige

L.M. (Lenka) Pereira Arias - Bouda

Nucleair geneeskundige

Smit F

drs. F. (Frits) Smit

Nucleair geneeskundige

drs. W.C.E. (Wietske) den Hartog

Klinisch patholoog

M.De Gast 5160

drs. M. (Martin) de Gast

Klinisch patholoog