De KNO-artsen van Alrijne onderzoeken en behandelen klachten aan de keel, neus en neusbijholten, oren, hals, speekselklieren en de slokdarm. Ook duizeligheidklachten, allergieën van de bovenste luchtwegen, snurkproblemen, stemklachten en cosmetische afwijkingen aan de neus en oren behoren tot het werkterrein. Bovendien verwijderen onze KNO-artsen huidtumoren uit het gezicht en herstellen ze de huid na deze verwijdering.

Alle KNO-artsen oefenen het specialisme in volle omvang uit. Daarnaast heeft iedere arts nog enkele aandachtsgebieden waarin hij of zij zich verder heeft bekwaamd. De afdeling KNO heeft een opleidingsbevoegdheid en mag artsen opleiden tot KNO-arts.

De KNO-artsen van Alrijne werken nauw samen met andere afdelingen binnen Alrijne, het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) en diverse zorgverleners in de regio zoals een audiologisch centrum en logopedist.

Profiel foto

dr. R.F. (Robert) Andre

KNO arts

Coene I.M.J.H. (1 Van 1)

drs. I.M.J.H. (Inez) Coene

KNO arts

Cornet, M.E. KNO 1

M.E. (Marjolein) Cornet

KNO arts

drs. T.J. van Hees

KNO arts

M.A. Van Der Jagt (1 Van 1)

M.A. (Annerie) van der Jagt

KNO arts

dr. T. (Tjouwke) van Kalkeren

KNO arts

M.C. Kleijwegt (1 Van 1)

drs. M.C. Kleijwegt

KNO arts

Schoop,R 1

dr. R.A.L. (Remi) Schoop

KNO arts

Profiel foto

A.W. (Anne) Wendrich

KNO arts

dr. M.A.M. (Maarten) Wildeman

KNO arts

Esveldt Hoving, TW 1

T.W. (Thea) Esveldt-Hoving

Physician Assistant

  • Kinderwebsite

    Op onze speciale kinderwebsite kids.alrijne.nl vindt u alle informatie om uw kind voor te bereiden op het bezoek aan de kno-arts. Voor iedere leeftijdsgroep is informatie beschikbaar.

Terug naar boven