Bezoektijden per locatie:

Bezoekregeling aangescherpt

In navolging van andere ziekenhuizen en omdat het te druk werd op de patiëntenkamers hebben we de bezoekregeling aangescherpt.

  • Het bezoekuur is dagelijks van 17.00 uur tot 20.00 uur.
  • Maximaal 45 minuten.
  • Maximaal 1 bezoeker per patiënt.
  • Doe de coronacheck.

Doe de coronacheck voor uw bezoek

Wij vragen u om zelf, voorafgaand aan uw bezoek, een coronacheck te doen. De coronacheck bestaat uit een aantal vragen. Antwoord u 'ja' op één of meer van deze vragen? Kom dan niet naar het ziekenhuis.

Dragen van mondneusmaskers

Ter bescherming van onze collega’s dragen alle medewerkers altijd een mondneusmasker. Wij vragen bezoekers en patiënten ook een mondmasker te dragen. In situaties waar 1,5 meter afstand houden niet mogelijk is, geldt een mondmaskerplicht.

We vragen aan iedereen om bij binnenkomst de handen te desinfecteren. 

Aangepaste bezoektijden i.v.m. coronamaatregelen

Tijdens een opname in het ziekenhuis is het altijd fijn als bezoek mogelijk is, zowel voor de patiënt als de bezoeker! Om de kans op coronabesmettingen zo klein mogelijk te houden is onze bezoekregeling aangepast. 

Waarom deze regels?
Wij vinden het belangrijk dat iedereen 1,5 meter afstand kan houden tot elkaar. Dat betekent dat er minder mensen in het ziekenhuis aanwezig kunnen zijn. Daarom mag iedere patiënt maximaal twee bezoekers per dag ontvangen. 

We vinden het heel belangrijk om deze maatregelen op te volgen, omdat we in ons ziekenhuis zorgen voor mensen met een kwetsbare gezondheid. We hopen dan ook dat u ons en onze patiënten helpt door deze maatregelen na te leven!

Terug naar boven