Bezoektijden per locatie:

Bezoekregeling aangescherpt

Om de kans op coronabesmettingen zo klein mogelijk te houden, hebben we de bezoekregeling aangescherpt.

  • Bezoek is welkom op twee momenten: 14.00 - 15.00 uur: één bezoeker en van 18.00 - 19.30 uur: één bezoeker.
  • Maximaal 1 bezoeker per tijdvak.
  • In uitzonderlijke gevallen kunnen we een uitzondering maken, bijvoorbeeld als uw naaste terminaal ziek is. In deze gevallen hoort u van de verpleging op welke manier u Alrijne veilig bezoekt, met alle nodige voorzorgsmaatregelen.
  • Doe de coronacheck.
  • Doe de coronacheck voor uw bezoek

Wij vragen u om zelf, voorafgaand aan uw bezoek, een coronacheck te doen. De coronacheck bestaat uit een aantal vragen. Antwoord u 'ja' op één of meer van deze vragen? Kom dan niet naar het ziekenhuis.

Dragen van mondneusmaskers

Ter bescherming van onze collega’s dragen medewerkers een mondneusmasker. Wij vragen bezoekers en patiënten ook een mondmasker te dragen. In situaties waar 1,5 meter afstand houden niet mogelijk is, geldt een mondmaskerplicht.

We vragen aan iedereen om bij binnenkomst de handen te desinfecteren. 

Aangepaste bezoektijden i.v.m. coronamaatregelen

Tijdens een opname in het ziekenhuis is het altijd fijn als bezoek mogelijk is, zowel voor de patiënt als de bezoeker! Om de kans op coronabesmettingen zo klein mogelijk te houden is onze bezoekregeling aangepast. 

Waarom deze regels?
Wij vinden het belangrijk dat iedereen 1,5 meter afstand kan houden tot elkaar. Dat betekent dat er minder mensen in het ziekenhuis aanwezig kunnen zijn. Daarom mag iedere patiënt maximaal één bezoeker per tijdvak ontvangen. 

We vinden het heel belangrijk om deze maatregelen op te volgen, omdat we in ons ziekenhuis zorgen voor mensen met een kwetsbare gezondheid. We hopen dan ook dat u ons en onze patiënten helpt door deze maatregelen na te leven!

Terug naar boven