Bezoektijden per locatie:

Doe de coronacheck voor uw bezoek

Wij vragen u om zelf, voorafgaand aan uw bezoek, een coronacheck te doen. De coronacheck bestaat uit een aantal vragen. Antwoord u 'ja' op één of meer van deze vragen? Kom dan niet naar het ziekenhuis.

Mondmasker verplicht en houd 1,5 meter afstand

Het is verplicht om een mondmasker te dragen in Alrijne Ziekenhuis. Dit geldt voor alle patiënten en bezoekers van 13 jaar en ouder. Houd ook met een mondmasker 1,5 meter afstand van anderen.

We vragen aan iedereen om bij binnenkomst de handen te desinfecteren. 

Aangepaste bezoektijden i.v.m. coronamaatregelen

Tijdens een opname in het ziekenhuis is het altijd fijn als bezoek mogelijk is, zowel voor de patiënt als de bezoeker! Om de kans op coronabesmettingen zo klein mogelijk te houden is onze bezoekregeling aangepast. Zo is bezoek pas welkom als de poliklinieken dicht zijn. Dit voorkomt dat er te veel mensen tegelijkertijd in het ziekenhuis zijn.

Waarom deze regels?
Wij vinden het belangrijk dat iedereen 1,5 meter afstand kan houden tot elkaar. Dat betekent dat er minder mensen in het ziekenhuis aanwezig kunnen zijn. Daarom mag iedere patiënt maximaal één bezoeker per dag ontvangen. Het is dus niet mogelijk dat bezoekers elkaar afwisselen of dat een patiënt op meerdere momenten per dag bezoek ontvangt.

We vinden het heel belangrijk om deze maatregelen op te volgen, omdat we in ons ziekenhuis zorgen voor mensen met een kwetsbare gezondheid. We hopen dan ook dat u ons en onze patiënten helpt door deze maatregelen na te leven!

Terug naar boven