Uw zorgverlener bekijkt welke afspraak voor u het beste is en bespreekt dat met u. Voor uw zorgverlener is een telefonische afspraak en een video-afspraak hetzelfde als een afspraak in het ziekenhuis. U kunt uw afspraak dan ook op dezelfde wijze voorbereiden.

Video-afspraak met uw zorgverlener van Alrijne

Het is nu bij Alrijne mogelijk om een video-afspraak met een zorgverlener te hebben. Bij een video-afspraak praat u met de zorgverlener van Alrijne via uw eigen smartphone of tablet, of via de webcam van uw computer of laptop. De zorgverlener van Alrijne maakt ook gebruik van een webcam. U kunt elkaar dus zien en spreken, zonder dat u hiervoor naar het ziekenhuis hoeft te komen. Uw zorgverlener bekijkt of een video-afspraak passend en wenselijk is.

Wat is het verschil met een normale afspraak?

Een video-afspraak is hetzelfde als een normale afspraak, maar dan digitaal. Tijdens het consult bespreken u en uw zorgverlener hetzelfde als in een normale afspraak.

Wat zijn uw voordelen?

Voor een video-afspraak hoeft u niet meer naar Alrijne te komen voor een afspraak. U kunt vanuit huis of op uw werk videobellen met de arts of verpleegkundig specialist. Dit scheelt u (reis)tijd en kosten.

Lees meer over video-afspraken in de folder.

Terug naar boven