Op 24 september 2019 bestaat het Parkinson Café Alphen 5 jaar. Wij willen dit vieren op 25 september tijdens onze maandelijkse bijeenkomst.

Geschiedenis

In maart 2013 was het Lenie Dingemanse die in samenwerking met Heleen Treffers het initiatief nam om mensen met de ziekte van Parkinson een platform te geven.

Er werd vanaf maart 2013 tot september 2014 veel besproken op welke manier het beste dit tot succes zou kunnen leiden. Gerry Ploum, Hans Berkien, Lenie Dingemanse, Heleen en Martin Treffers werkten de plannen uit. De eerste bijeenkomst was op 24 september 2014 en de middag werd druk bezocht met 80 personen.

Nadien is er iedere maand op de vierde woensdag een bijeenkomst geweest. Er worden uiteenlopende onderwerpen gepresenteerd en een gemiddelde opkomst van 40 tot 50 personen is standaard.

De bijeenkomst

De bijeenkomsten vinden altijd plaats op de vierde woensdagmiddag van de maand. Dat betekent dat wij u op 25 september om 14.00 uur willen ontvangen in Wijkcentrum Kerk en Zanen, Oude Wereld 51-59, 2408 NV Alphen aan den Rijn.

Wij houden een reguliere bijeenkomst met als onderwerp valpreventie gepresenteerd door Ramona Pereira. Ook burgemeester Liesbeth Spies is deze middag aanwezig.

Interesse?

Wij stellen het op prijs als u ons laat weten wanneer u aanwezig bent via een e-mail naar info@parkinsoncadealphenaandenrijn.nl.

Terug naar boven