Financiën en rechtsbescherming zijn belangrijk bij dementie. Voor je wilsonbekwaam bent, wil je al je wensen samen met de nabestaanden vastgelegd hebben. Wat kan je regelen, wie kan je daarbij helpen en bij wie moet je dan zijn?

In het Alzheimer Café op donderdag 8 maart wordt Astrid Blankendaal van Verhees Notarissen geïnterviewd over onder andere volmacht, mentorschap en bewindvoering. Wat is het verschil tussen een levenstestament en een gewoon testament? Er is volop gelegenheid tot vragen stellen.

Deze avond speelt weer de huisband 'The Netz', een band die een repertoire heeft van hoofdzakelijk nummers uit de jaren '60 en '70 met een hoog Beatles-gehalte.

Het Alzheimer Café Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest is een ontmoetingsplaats, waar mensen met dementie, hun partners, familieleden en andere belangstellenden elkaar in een ongedwongen sfeer kunnen ontmoeten en ervaring kunnen uitwisselen. De doelstelling is voorlichting geven over dementie en de gevolgen ervan bespreekbaar maken.

Tijd en locatie

De “kroegbazen” Marijke Kleijn en Joke Vos heten u op donderdag 8 maart van harte welkom in SBO De Vlieger, Boerhaavelaan 298, 2334EZ te Leiden.

De zaal is open om 19:00, het programma start om 19:30.

Jaarprogramma

Het volledige jaarprogramma is te vinden op de website van het Alzheimer Café Leiden e.o.

Terug naar boven