Na ontvangst met koffie en cupcakes is er gelegenheid om diverse modellen bh’s en types prothese te bekijken van lingeriewinkel Van Der Schilden uit Alphen aan den Rijn en Aalsmeer, in samenwerking met lingeriemerken Anita en Amoena. De bh’s zijn speciaal ontwikkeld om comfortabel gedragen te kunnen worden na een operatie en bieden ruimte aan de eventuele protheses die de patiëntes kunnen dragen.

Plastisch chirurg Corion van Alrijne opent de avond, waarna de modeshow volgt. Hierna spreekt fysiotherapeut Ruby Wolvers van praktijk Moes uit Leiderdorp over het belang van fit worden en blijven bij het herstel na een borstoperatie.

Na afloop is er een informele borrel om onderling ervaringen uit te wisselen. Hierbij is ook plastisch chirurg Corion van Alrijne aanwezig om alle vragen over borstreconstructie te beantwoorden.

De avond begint om 19.30 uur en vindt plaats op de mammapolikliniek in Alrijne Ziekenhuis Leiderdorp. Alleen vrouwen die een borst missen of een verschil in cupmaat hebben door borstkanker, kunnen zich aanmelden via modeshow@alrijne.nl. Helaas is er geen ruimte om vriendinnen of familie mee te nemen.

Terug naar boven