Maar ook de wachttijden worden korter zodat we meer tijd kunnen besteden aan de bezoekers aan onze balies. En als je toch even moet wachten, dan is het wachten in een lichte, groene omgeving een stuk aangenamer. De vernieuwde apotheek is ook de plek waar onze collega’s met plezier en een stuk efficiënter kunnen werken. De apotheek is zeven dagen* per week van 08.00 uur tot 23.00 uur geopend voor alle patiënten, bezoekers, medewerkers, zorgprofessionals en omwonenden van Alrijne.

*Let op, op zon- en feestdagen en ’s avonds vanaf 18.00 moeten wij u wel een diensttarief rekenen. Dit is verplicht vanuit de verzekeraar.

Voordelen voor onze patiënten

  • Door het grotere en uitgebreidere assortiment hoeven we medicijnen meestal niet te bestellen en kunnen wij direct leveren.
  • Door meerdere balies en het werken met de robot bent u eerder aan de beurt en hoeft u daarna korter te wachten op medicatie.
  • Door het werken met een robot wordt de kans op menselijke fouten bij uitgifte van medicijnen kleiner.
  • Heeft u van ons per sms of email een afhaalcode gekregen? Dan hoeft u helemaal niet meer te wachten. Bij de selfservice automaat kan met deze code medicatie direct worden opgehaald.
  • Toch even moeten wachten? Via een touchscreen op drie aanmeldzuilen meldt u zich op eenvoudige wijze aan. Daarna kunt u op verschillende plekken wachten. In de groene, ruime, lichte hal hangen schermen waarop u kunt zien wanneer u aan de beurt bent. Er zijn verschillende wachtplekken, er is een coffee corner en overal is gratis Wifi.

Voor wie is de apotheek?

De apotheek is er voor iedereen. U hoeft niet ingeschreven te staan. Met elk recept bent u welkom. Ook kunt u binnen lopen voor de vrij verkrijgbare geneesmiddelen en artikelen.

Waar vind ik de apotheek?

Zodra u de nieuwe tijdelijke hoofdingang van Alrijne Leiderdorp binnenkomt, vindt u de apotheek prominent in de hal aan de rechterkant. De andere apotheek locaties in het ziekenhuis in Leiderdorp komen te vervallen.

Kijk ook op de pagina: Alrijne Apotheek

Apotheek tijdelijke centrale hal

Terug naar boven